Finvacon pesula pesee ja huoltaa myös isommat vaate-erät tutulla palveluasenteella

Pesulamme tarjoaa palveluita erityisesti yrityksille ja yhteisöille. Meillä on kapasiteettia isommillekin erille tekstiilejä ja työvaatteita, ne saavat meillä laadukkaan pesun ja jälkihuollon.

Palveluvalikoimamme on monipuolinen ja se kattaa lähes kaikki yritysten tarvitsemista palveluista. Niihin kuuluvat työvaatteiden ja muiden tekstiilien pesupalvelut sekä työkenkien erikoispesut. Erikoispesuohjelmillamme varmistamme, että myös erityisen likaiset pyykit puhdistuvat.

Voimme myös merkitä vaatteet kiinnittämällä vaatteen sisäpuolelle pesunkestävän nimilapun, jotta samanlaiset työvaatteet eivät sekoitu työpaikalla keskenään. Tämä palvelee aloja, joilla käytetään yhtenäisiä työvaatteita.

Palveluumme kuuluu myös jälkikäsittely. Jos toivotte, silitämme vaatteet ja toimitamme ne henkareille ripustettuina. Mankeloimme myös esimerkiksi vuodevaatteita.

Tarjoamme myös vaatteiden korjausta. Vaihdamme esimerkiksi vetoketjun tai kiinnitämme irronneet napit. Kuljetuspalveluamme helpottaa asiakkaan arkea silloin, kun on kiire. Noudamme ja toimitamme pyykit asiakkaan tarpeen mukaan Vaasassa ja lähialueilla. Lisäpalveluna meiltä voi vuokrata tekstiilipesurin mattojen, sohvien, tuolien ja autonpenkkien pesua varten.

Kaikki palvelumme ovat ensiluokkaisia. Olemme myös hyvän mielen työpaikka, koska me välitämme työstämme ja toisistamme.
Ota yhteyttä meihin tai lue lisää kotisivuiltamme: https://finvacon.com/fi/pesula/