Lediga jobb

I takt med att vår verksamhet växer erbjuder vi nu flera tillsvidareanställningar:

 

CNC-OPERATÖRER

Till CNC-operatörens (metall eller trä) uppgifter hör:

 • att installera och sköta bearbetningsanläggningen 
 • kvalitetskontroll i produktionen
 • effektivisering och utveckling av produktionsprocesser.

Vi förväntar oss att du har en teknisk grundutbildning, förmågan att läsa ritningar samt tidigare arbetserfarenhet inom området.

Tidigare erfarenhet inom underleverantörsbranschen och av internationella relationer, certifikat som krävs i branschen, svetskunskaper (gäller ej för trä) samt erfarenhet av arbetsledning räknas som meriter, men är inte nödvändiga. Det viktigaste är att du har en vilja att utvecklas i en trevlig arbetsmiljö.

 

UNDERHÅLLSMONTÖR

Till underhållsmontörens uppgifter hör:

 • installation, underhåll, reparation och service av metall- och träbearbetningsanläggningar samt andra maskiner och utrustning
 • elarbete.

Vi förutsätter:

 • teknisk utbildning/utbildning inom elbranschen
 • initiativtagande
 • förmåga att komma överens med olika typer av människor
 • nyfikenhet att lösa tekniska problem
 • intresse av att utveckla arbetssäkerheten
 • tidigare arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter.

Tidigare erfarenhet inom hydraulik och bearbetning, certifikat som krävs i branschen, S2-kvalifikation och erfarenhet av arbetsledning räknas som meriter, men är inte nödvändiga. Huvudsaken är att du har en vilja att utvecklas i ett trevligt team.

 

MONTÖR/HANDLEDARE

Till montörens/handledarens uppgifter hör:

 • montering av elektriska komponenter
 • handledning av andra arbetstagare samt utarbetning av instruktioner.

Vi förutsätter:

 • noggrannhet
 • en lämplig utbildning
 • initiativtagande
 • tålamod
 • förmåga att komma överens med olika typer av människor.

Tidigare erfarenhet av produktion och/eller montering, certifikat som krävs i branschen,  erfarenhet av arbetsledning räknas som meriter, men är inte nödvändiga. Det viktigaste för oss är att du vill utvecklas professionellt i ett trevligt team i en trevlig miljö.

Finvacon är ett 50 år gammalt företag med 100 anställda i Vasa. Vår kärnkompetens består av tillverkning av isolerings- och metallkomponenter till transformatorer och elmotorer för europeiska kunder inom energisektorn. Vår slogan ”We believe in better work” innebär bättre kvalitet för våra kunder på ett socialt ansvarsfullt sätt där komponenterna produceras av lyckliga människor. För våra medarbetare är gemenskap, ärlighet, respekt för varandras olikheter samt tillväxt och utveckling värderingar som genomsyrar vår verksamhet.

Skicka in din fritt formulerade ansökan och cv för den tjänst du söker senast 22.7 till eero.keltto@finvacon.com. För mer information, kontakta Eero Keltto tel 050-583 5594 eller arbetsledare Riku Friman tel 044-0889735.