Avoimet työpaikat

Toimintamme volyymin laajentuessa etsimme nyt uusia ammattilaisia joukkoomme jatkuvaan työsuhteeseen

 

CNC-koneistajia

CNC-koneistajan (metalli tai puu) työtehtäviin kuuluu

 • Työstökeskuksen asetukset ja operointi
 • Tuotannon laadunvalvonta
 • Tuotantoprosessien tehostaminen ja kehittäminen

Edellytämme teknistä peruskoulutusta, piirustusten lukutaitoa sekä aikaisempaa työkokemusta koneistuksesta.

Aiempi kokemus alihankintateollisuudesta, kansainvälisyys, työssä vaadittavat sertifikaatit, hitsaustaito (ei koske puun koneistajia) ja työnjohtokokemus lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Pääasia, että Sinulla on halu kehittyä ammattilaisena mukavassa työympäristössä ja tiimissä.

 

Huoltoasentaja

Huoltoasentajan työtehtäviin kuuluu

 • Metallin ja puun työstökeskusten sekä muiden koneiden ja laitteiden asennus, kunnossapito, korjaus ja huolto
 • Sähkötyöt

Edellytämme

 • teknistä/sähköalan koulutusta
 • oma-aloitteisuutta
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • uteliaisuutta teknisten ongelmien ratkaisuun
 • kiinnostusta työturvallisuuden kehittämiseen
 • aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista huoltotehtävistä

Aiempi kokemus hydrauliikasta, koneistuksesta, työssä vaadittavat sertifikaatit, S2-pätevyys ja työnjohtokokemus lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Pääasia, että Sinulla on halu kehittyä ammattilaisena mukavassa työympäristössä ja tiimissä.

 

Kokoonpanija/ohjaaja

Kokoonpanijan/ohjaajan työtehtäviin kuuluu

 • Sähkökomponenttien kokoonpano
 • Muiden työntekijöiden ohjaaminen ja auttaminen sekä ohjeistuksien laadinta

Edellytämme

 • Huolellisuutta
 • ammattikoulutusta
 • oma-aloitteisuutta
 • kärsivällisyyttä
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Aiempi kokemus tuotannosta ja/tai kokoonpanosta, työssä vaadittavat sertifikaatit ja työnjohtokokemus lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Pääasia, että Sinulla on halu kehittyä ammattilaisena mukavassa työympäristössä ja tiimissä.

Finvacon on 50-vuotias 100 hengen yritys Vaasassa. Ydinosaamisalueemme on muuntajien ja sähkömoottoreiden eristys- ja metallikomponenttien valmistus eurooppalaisille energiasektorin asiakkaille. Sloganimme ”we believe in better work” tarkoittaa asiakkaillemme parempaa laatua sosiaalisesti vastuullisesti ja onnellisten ihmisten tuottamana. Työntekijöillemme yhteisöllisyys, rehellisyys, toistemme erilaisuuden kunnioitus sekä kasvu ja kehitys ovat arvoja, jotka ovat toiminnassamme elävää arkipäivää.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo kaikkiin tehtäviin 22.7. mennessä osoitteella eero.keltto@finvacon.com. Lisätietoja Eero Keltto puh. 050-583 5594 tai työnjohtaja Riku Friman puh. 044-0889735.